Kabeh Kategori
Babagan kita / Hubungi Kita

Babagan kita / Hubungi Kita

Visi Perusahaan

Saben wong Cawolo ngarep-arep nggunakake hidrogen kanggo nggawe jagad dadi papan sing luwih apik, ngeculake potensial energi sing bisa dianyari lan mujudake dekarbonisasi global

Saiki, wis dibangun aula pameran museum ilmu lan teknologi hidrogen standar dhuwur, setya mbangun lan ngembangake ekosistem enggo bareng kesehatan hidrogen, lan kanthi aktif mimpin transformasi industri hidrogen global.

Tim Cawolo

Cawolo minangka perusahaan teknologi dhuwur sing komprehensif sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, manufaktur lan dodolan produk hidrogen. Saiki, wis dibangun aula pameran museum ilmu lan teknologi hidrogen standar dhuwur, setya mbangun lan ngembangake ekosistem enggo bareng kesehatan hidrogen, lan kanthi aktif mimpin transformasi industri hidrogen global.

Anggota Tim Profesional

Chief Engineer-He Xiancheng

Chief Engineer-He Xiancheng

Manajer umum Pusat Teknik PEM, fokus ing mekatronika, wis melu desain peralatan produksi hidrogen lan sistem kontrol otomatisasi listrik industri sajrone 28 taun. • Tanggung jawab kanggo pambentukan tim teknis PEM. Ing 2022, mimpin tim kanggo nelukake elektrolisis PEM industri skala megawatt pisanan ing Provinsi Guangdong, lan kinerjae bakal tekan tingkat sing unggul ing industri.

Chief Technology Officer-Renee Hou

Chief Technology Officer-Renee Hou

Dr Hou lulus saka Institut Teknologi Illinois, lan sinau ing instruktur sel bahan bakar misuwur. Sawise lulus, Dr Hou wis makarya kanggo akèh taun ing pionir sel bahan bakar misuwur internasional lan OEMs, lan wis nambah pengalaman sugih ing loro teknologi R&D lan pangembangan produk. Dheweke biyen dadi direktur teknis Ballard China, direktur teknis SPIC Hydrogen Energy Company, lan direktur perencanaan strategis energi hidrogen saka tim proyek sel bahan bakar Great Wall Motor XEV. Sadurunge bali menyang China, Dr Hou wis pirang-pirang taun pengalaman industri ing Ballard Vancouver lan AFCC Vancouver, uga wiwitan sel bahan bakar ing Silicon Valley.

Charman-Mr. Lin

Charman-Mr. Lin

Ketua Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co. Ltd. Manajer Umum ing Guangdong Cawolo Health Technology Co, Ltd. Manajer Umum Guangdong Cawolo Equipment Co. Ltd. Wakil Manajer Umum Pengolahan Air Foshan Huayang Xinli Kanthi wawasan lan sensitivitas unik babagan manajemen bisnis, Pak Lin mimpin tim menyang lapangan perawatan banyu electrolyzed kanggo 23 taun. Dheweke dadi master proyek Cawolo lan integrasi sumber daya internal lan eksternal.

Guangdong Cawolo Hidrogen

Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. didegaké ing Desember 2021, minangka integrasi Guangdong Cawolo Health Technology Co., Ltd. lan Foshan Cawolo Equipment Co., LTD. Perusahaan kasebut dumunung ing Foshan City, Provinsi Guangdong, zona demonstrasi industri sing berkembang - Pangkalan Industri Cahya Anyar Guangdong. Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi lengkap sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, manufaktur lan adol produk hidrogen. Iku setya kanggo inovasi teknologi saka sel elektrolitik PEM lan éling dhuwur-mburi, cerdas, ijo, gedhe-ukuran lan domestik Manufaktur PEM elektrolitik banyu hidrogen produksi sistem terpadu. Tim perusahaan duwe luwih saka 20 taun pengalaman industri perawatan banyu elektrolitik, kanthi teknologi riset lan pangembangan industri ngarep, kekuatan tim riset lan pangembangan teknologi perusahaan, ana akeh ahli lan personel master sing kondhang ing omah lan ing luar negeri. Peralatan inspeksi pabrik lengkap, konstruksi sistem kualitas lan lingkungan rampung. Perusahaan utamane R&D lan ngasilake macem-macem peralatan produksi hidrogen banyu elektrolitik PEM industri, elektroda membran, sel elektrolitik, generator hidrogen, cangkir banyu sing sugih hidrogen, dispenser banyu sing sugih hidrogen lan produk liyane, kategori ing saindenging industri, komersial. lan ngarep lan lapangan pasar multi-tingkat liyane.

Guangdong Cawolo Hidrogen
langganan

Kirimake buletin menyang buletin kita

Tindakake kita

Kita pengin krungu saka sampeyan